Voordelen taxatie.nl

Op Taxatie.nl bent u voortreffelijk vindbaar als taxateur. Dat is wat we doen.

GEEN prijsvechter
Taxatie.nl is het enige taxatie-platform in Nederland dat zijn aangesloten taxateurs NIET op basis van tarief onderling vergelijkt. Taxatie.nl zet zich daarmee expliciet af tegen de vele prijsvechters in de taxatiemarkt en de beroerde tarieven die dat tot gevolg heeft. Op Taxatie.nl wordt u simpelweg gevonden omdat u de dichtstbijzijnde taxateur bent. Geen enkel ander platform doet dat.

Waarom abonneren?

 • U krijgt uw eigen professionele profielpagina, realtime door u ZELF te beheren.
 • U hoeft uw taxatie-tarieven NIET te delen op Taxatie.nl. Het mag wel.
 • U kunt eventueel overwegen een richtprijs of vanaf-prijs te noemen.
 • Taxatie.nl profileert zich expliciet NIET als prijsvechter op de taxatiemarkt.
 • Deelnemende kantoren worden op Taxatie.nl NIET onderling op tarief vergeleken.
 • Taxatie.nl brengt u GEEN vergoeding per doorverwijzing of klik in rekening. U betaalt alleen jaarlijkse abonnementskosten.
 • Vanzelfsprekend kunt u de abonnementen op elk gewenst moment beëindigen.
 • U wordt getoond op kantoorniveau, dus niet op persoonlijke titel.
 • U kunt maar liefst 6 aan uw kantoor verbonden taxateurs tonen op uw profielpagina.
 • Bij een zoekopdracht op Taxatie.nl wordt automatisch het dichtstbijzijnde kantoor als eerste getoond.
 • Geïnteresseerden kunnen direct contact met u opnemen. Taxatie.nl blijft daar verder tussenuit.
 • Taxatie.nl is responsive gebouwd en daarmee zowel op pc, tablet als smartphone perfect te gebruiken.

NRVT certificering
Om uw kantoor voor 1 of meerdere kamers te abonneren dient u voor de betreffende kamer(s) gecertificeerd te zijn door het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

Validatie-instituut
Naast genoemde NRVT certificeringsverplichting dient u als woningtaxateur (kamer Wonen) ook aangesloten te zijn bij minimaal 1 van de 4 validatie-instituten, te weten: het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), Taxateurs Unie, het TVI (Taxatie Validatie Instituut) of iValidatie. Vanzelfsprekend geldt de certificeringsverplichting en verplichte aansluiting bij een van de validatie-instituten (kamer Wonen) voor de gehele periode dat u bij ons geabonneerd wenst te blijven. Voldoet u niet meer aan de certificeringsverplichting of beëindigt u uw aansluiting bij een van de validatie-instituten (kamer Wonen) dan dient u ons hiervan direct op de hoogte te stellen en zullen wij uw abonnement (zonder restitutie) beëindigen.

Kantoorniveau
De abonnementen zien op een vermelding op Taxatie.nl op kantoorniveau, dus niet op persoonlijke titel. De abonnementen voorzien, direct na betaling ervan, in uw eigen inlogpagina aan de achterzijde van deze website waarmee u uw eigen professionele profielpagina aan de voorzijde van deze website realtime kunt bedienen. Maar liefst 6 bij uw kantoor aangesloten taxateurs (die voldoen aan de certificeringsverplichting!) kunnen zonder meerkosten worden vermeld op uw eigen kantoorpagina. Heeft uw bedrijf meerdere kantoren, dan dient u elk kantoor afzonderlijk te abonneren.

Professionele profielpagina
Met logo, uitgebreide contactgegevens, vrije tekst voor een toelichting over uw kantoor, Google Maps kaart, foto van uw kantoorpand, foto en toelichting van de bij uw kantoor werkzame taxateurs, vermelding van uw branchevereniging(en), wellicht een richtprijs voor uw taxatierapporten (niet verplicht) en vanzelfsprekend een directe link naar uw eigen website of uw verschillende social media. Klik hier voor een voorbeeld van een professionele profielpagina.

Responsive
Taxatie.nl is super responsieve gebouwd. Dat wil zeggen dat de website zowel op pc, tablet als smartphone perfect te gebruiken is. De website anticipeert op het type apparaat en met name het schermformaat waarmee de site wordt bezocht. Informatie is grafisch zo ingedeeld dat iedere bezoeker een optimale gebruikservaring wordt geboden.

Korting van 20%
Wilt u op Taxatie.nl gevonden worden bij verschillende kamers, dan kunt u zich direct voor meerdere kamers tegelijk abonneren. Bij 2 of meer kamers krijgt u daarbij bovendien een aantrekkelijke korting van maar liefst 20% op uw totale factuur. De verschillende kamers zijn vanuit 1 eigen inlogpagina te bedienen.

Looptijd en beëindiging
Alle abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar en worden automatisch verlengd. Natuurlijk kunt u uw abonnement op elk gewenst moment (zonder restitutie) beëindigen door de jaarlijkse automatische overschrijving bij uw bank te (laten) beëindigen.

BTW en Algemene Voorwaarden
Alle bedragen zijn exclusief BTW. Door het afsluiten van een of meerdere abonnementen verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden Taxatie.nl

Boomland B.V.
De besloten vennootschap Boomland B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 30287168, houder van de handelsnaam Taxatie.nl en eigenaar van de website www.taxatie.nl, is de wederpartij die u de abonnementen verstrekt en waaraan u betaling verschuldigd bent.

Contact
Heeft u vragen over de website, dan kunt u via het e-mailadres info(at)taxatie.nl contact met ons opnemen.

Direct abonneren ››