Verlaag uw belastingdruk middels een WOZ taxatie

Niemand vindt het leuk om ergens teveel voor te moeten betalen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de Onroerend Zaakbelasting (WOZ). Het zal zeker niet de eerste keer zijn, dat blijkt dat de lokale ambtenaren de waarde van een woning te hoog hebben ingeschat, waardoor de eigenaar uiteindelijk meer euro’s naar de gemeente over moet maken, dan oorspronkelijk verwacht werd. Als u het idee heeft dat uw WOZ-aanslag onjuist is, is het verstandig een erkende taxatie makelaar in te schakelen, zodat u in uw bezwaarschrift uw gelijk kan aantonen middels een eigen WOZ taxatie.

Het bijkomende voordeel van een WOZ taxatie

Het uit laten voeren van een WOZ taxatie heeft als bijkomend voordeel dat u meteen de actuele waarde van uw huis te weten komt. Zo’n rapportage van uw woning taxatie kan ook op andere vlakken van pas komen. Bijvoorbeeld als u overweegt binnenkort uw woning te gaan verkopen of behoefte hebt aan extra krediet, waarbij uw woning als onderpand een rol van betekenis speelt.

Een officiële WOZ taxatie maakt een betrouwbare indruk

Om een zo volledig mogelijke rapportage van uw WOZ taxatie op te kunnen stellen, zal de door u ingeschakelde makelaar uitgebreid de tijd nemen om uw woning op alle punten te onderzoeken. De bij uw bezwaar ingediende huis taxatie moet per slot van rekening wel een serieuze indruk maken bij je gemeente. Een erkende taxatie makelaar weet echter exact waar bezwaarcommissies op letten tijdens de beoordeling van dergelijke documenten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de accuraatheid van het uiteindelijke rapport.

Op taxatie.nl vindt u snel en overzichtelijk:
Woning taxatie | Bedrijfspand taxatie | WOZ taxatie | Huis taxatie | Hypotheek taxatie | Taxatie makelaar | Winkelpand taxatie